Olifanten tour Bali

Altijd al op een indrukwekkende (Sumatraanse) olifant willen rijden? Dan heb je geluk dat er mooi aantal leven op Bali  waar de bevolking goed mee hen omgaat en je een ongelofelijke belevenis mee hebt tijdens je verblijf. Je wordt ontvangen met een verfrissend drankje terwijl je de olifanten aan het genieten zijn van een bad of hun onvoorstelbare hoeveelheid naar binnen aan het werken zijn.

De begeleider zal je alles vertellen over de olifanten en hun dagelijkse rituelen. Daarna wordt het tijd om deze fantastische dieren te bestijgen en wandel je samen door het tropische decor en zie je zeer waarschijnlijk ook apen en gekleurde vogels. Je volgt de Ayung rivier en aan het einde van de toer zal je intelligente vriend waden zonder dat je nat wordt. 30 minuten zijn dan bijna voorbij en is het tijd voor de lunch in een restaurant met uitzicht op de vallei.

De prijzen zijn verschillend en op aanvraag.

Dit is inclusief: vervoer van verblijf naar opstapplaats, professionele gids, internationale veiligheids materialen, lunch, diverse dranken en verzekering.

Wat mee te nemen: hoed, zonnecreme, zonnenbril, comfortabele kleding en schoenen.

Olifanten toer en raften is mogelijk op 1 dag. Geef dit gerust aan als dit gewenst is.

*Betalingen gebeuren altijd ter plekke en nooit vooraf.